Naturlig overnaturlig!

Jeg vil gjerne utfordre deg til å se ditt liv i evighets perspektiv. Om vi klarer det vil livet vårt få en bedre balanse og vi får et bedre grunnlag til å ta valg i ulike saker.

Med balanse tenker jeg på at våre liv ikke bare blir en prikk på Guds evige tidsakse, men at vårt liv er en del av Guds evige hensikter. Fra Ordspråkene lærer vi at evigheten er lagt ned i våre hjerter (Ord. Sp 3:11). Ifølge Efeserbrevet 1:4 er vår utvelgelse noe som skjedde før verdens grunnvoll ble lagt. Videre vet vi at det vi gjør her i tiden har betydning for evigheten (Dan 12:3). Gud har helt tydelig tatt oss med i sine evige planer.

Viktige valg
Da Gud har inkludert oss i sine evige planer blir det viktig at vi har det perspektivet over våre liv slik at våre valg er gjort i lys av dette store bildet. Om dine handlinger her i tiden har evighetsbetydning vil det være helt avgjørende å ta dette med i sine vurderinger ved viktige valg i livet. Ikke bare i viktige valg, men muligens også i daglige valg. Hvem skal du påvirke for evigheten i dag?

Naturlig overnaturlig
For Livets Vann vil fokuset for 2017 være «Naturlig overnaturlig». Det er for oss ingen finurlig tittel, men et ønske om å se Guds overnaturlige inngripen som noe helt naturlig i våre liv. For Gud er nemlig ikke det overnaturlige noe overnaturlig, men helt naturlig.
Dette faller naturlig inn i evighetsperspektiver, da Gud har latt sin evige Ånd bo i våre hjerter. Det er to elementer som skiller oss fra alle andre. Vi er frelst og på vei til himmelen, men det andre er minst like viktig, vi er fylt med Guds evige Ånd for å utgjøre en forskjell i denne verden.
Dette vil vi jobbe med i 2017, kom å bli med.

Erik Jensen
Pastor i
Livets Vann

One Comment On “Naturlig overnaturlig!”

 1. Kjære Erik,
  Jeg har hatt gleden av å lytte til Carter Conlon i Times Square Church, noen ganger på nettet, og KanaL10.
  Kjenner du noe til hans forkynnelse? På Youtube ligger et vitnesbyrd på 50 min fra en Full Gospel Fellowship «meeting».
  For jeg som klarer å henge med i det meste går det greit, men de som er svake i engelsk mister både detaljer og helheten i vitnesbyrdet.
  Jeg undres om det er noen som jobber med slik oversettelse som «tjeneste for Gud» uten å måtte ta betalt. Dersom du kjenner noen slike, kan jeg gjerne tenke meg noen navn det går an å kontakte.
  Broderlig hilsen, med ønske om fortsatt god pinsehelg fra
  Ingar Clausen (Frikirken Porsgrunn) se også Facebook.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.