Misjon

bildene er fra barnehjemmet vi støtter i Phnom Kouk

Vi støtter et arbeid som drives av Foursquare international i Kambodsja. Det består av 106 barnehjem som hjelper tilsammen 3000 foreldreløse barn. Barnehjemmet vi støtter ligger i Phnom Kouk

Stor vekst
I september hadde vi besøk av Ted Olbrich, lederen for arbeidet i Kambodsja. Det var veldig inspirerende å høre om arbeidet som har nærmest eksplodert i løpet av de siste ti årene. I tillegg til å drive barnehjem blir menigheter plantet og mennesker blir nådd med evangeliet om Jesus.
Besøk barnehjemmet på www.FCOPI.org

Misjonsgruppa
Vi er en liten gruppe i menigheten som har hatt gleden å følge dette store arbeidet i fire år. Vi møtes én gang i måneden. Da leser vi nyhetsbrevet som kommer hver måned og vi planlegger utlodninger som vi har to ganger i året. En utlodning er på høstens Thanksgiving fest og hovedsatsningen er en større utlodning på vårparten. Da får vi inn rundt 10.000 kroner. Vi har også ansvaret for søndagskafeen en gang i måneden hvor overskuddet går til barnehjemmet. Menigheten setter også av en kollekt før jul som vi sender nedover.

Barna er takknemlig for gaver som blir gitt
Menigheten involvert
Nå har også vår pastor, Erik Jensen, blitt med i styret i FCOPI (Foursquare Children Of Promise International). Vi har også sendt to av våre ungdommer til Kambodsja de siste årene og sett arbeidet på nært hold.

Har du lyst til å bli med i misjonsgruppa så er du hjertelig velkommen! Ta kontakt med Ellen Larsen på telefon 943 44 715