Vi er en plogspiss menighet

Velkommen til menigheten Livets Vann

Vi er en plogspiss menighet…
Livets Vann er en menighet for deg som vil videre med Herren og vil være med å utgjøre en forskjell i hverdagen. Som du kan se av menighetens visjon (se nederst på siden), har vi en ambisjon om å være en plogspiss menighet. Uttrykket virker muligens litt fremmed, men gjennom historien har Guds menighet vært redskap for utvikling og forandring. Vi ønsker som menighet å fortsette i det sporet.

Plogspissen symboliserer pioner virksomhet og banebrytende aktiviteter. Det må vel innrømmes at vi ikke alltid klarer dette, men det har vært et tydelig preg i menighetens mangeårige historie og vil være noe vi har i sikte hele tiden.
Det betyr at vi kollektivt trenger hverandre for å utgjøre den samlede kraft Gud ønsker å bruke, samt at vi er et menighetsfellesskap som trenger hverandres styrker.
Vi tror at Gud ønsker å bruke deg og vil derfor være med å framelske de gaver Gud har gitt deg. Dette skjer gjennom undervisning på søndager, cellegrupper og at vi utfordrer deg til å bidra på ulike områder. Guds rike er ikke å ha en passiv tro, men å være med å ta ansvar og initiativ til et aktivt kristenliv i hverdagen. Vi vil stå sammen med deg i dette. Sammen kan vi ha en ambisjon å være en slik plogspiss for Guds rike. Alene kan du ikke gjøre stort, sammen er vi sterke.

Jeg håper du vil stå sammen med oss i dette. Gud har valgt å bruke menigheten som et redskap for forandring, Han vil menighet. Velkommen skal du være.

Visjon

Vi er en plogspissmenighet som bereder vei for Herren til en møteplass mellom Gud og mennesker for å bygge Guds rike i hverdagen.

Erik Jensen

2 Comments On “Vi er en plogspiss menighet”

  1. Ole B. Krussand

    Dette er menigheten som jeg kjenner meg hjemme i! Og en visjon som jeg vil strekke meg etter 🙂

  2. Egil

    Best bilde med hjemmesiden på pcen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.