Møteplass mellom Gud og mennesker


Menigheten Livets Vann er en møteplass i mange dimensjoner. Ved vår lovsang vil vi la Gud være på tronen. Når mennesker møter Gud blir de forandret for alltid. Ved lovsangen inviterer vi Gud til å møte oss.

Stødig kurs
I Guds rike blåser det vinder fra mange retninger, vi tror at dette er til for drive oss framover til å bli det legeme Gud bygger for sin ære. Vi er som en seilbåt i denne sammengenheng som drives av Guds vind til den funksjon og destinasjon som Han har for oss. Det betyr at vi ikke drives hit og dit av alt som skjer, men lar Gud føre oss videre på den vei han har kalt oss.

Utfordrende relasjoner
Møtet mellom Gud og mennesker er livsforvandlende, men de mellommenneskelige relasjonene er også helt avgjørende. Mennesket er ikke kalt til å leve i isolat, men i relasjon til hverandre. Gud har gjennom hele historien brukt mennesker for å forme sitt folk. Dette byr på mange utfordringer, derfor kaller vi oss en møteplass. Noen møter man bare en gang andre går vi sammen med en bit på veien, men noen møtes for å stå i relasjon resten av livet for å gå for Gud hele veien.

Ulike sammen
Mennesker er individer av ulike kjønn, alder og etnisitet. Dette er ofte gjennstand for problematikk. Vi tror at menneskets ulikhet er kompleterende elementer ved Guds rike. Bibelens tale om mangfoldets enhet er der for å utfordre homogenitetsprinsipper som «like barn leker best». Gud har ett folk som står sammen og er Hans barn, vi må våge å utfordre våre komfortsoner for å forfølge den standard som Gud ha gitt oss i sitt ord, se Ef 4:3-6.

Er du villig til å la deg utfordre?

Erik Jensen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.