Juleutstilling på Galleri Oksen

Fotografier av Leif Rustand og Jan Erik Fillan

Leif Rustand og hans vakre bilder er godt kjent for oss i Livets Vann.Leif Rustand
Leif Rustand og hans vakre bilder er godt kjent for oss i Livets Vann. Det mange ikke vet, er at han er en meget anerkjent og premiert naturfotograf, og at han har oppnådd mange førstepriser og påskjønnelser for sine bilder både nasjonalt og internasjonalt. Han var med på sin første konkurranse allerede i 1978, og har fotografert jevnt og trutt siden han fikk sitt første kamera som 17-åring. På websiden til Samfoto står det: «Innenfor naturfotokretser i Norge blir han kalt for «lysets mester. Det er forståelig når man ser bildene hans. Maken til komposisjon, linjeføring og fargespill i bildene er det få som har!» Det er første gangen Leif stiller ut sine bilder i et kunstgalleri, og på denne utstillingen er noen av hans vakre, stemningsfulle bilder forstørret opp i perfekte «sofabilde-formater». Det anbefales å ta en tur til galleriet!

Jan Erik Fillan
Er mest kjent som operasanger, men debuterte med sine fotografier i Galleri Oksen for halvannet år siden. Han viser bilder som kommenterer hverdagen, og «slik han ser det», som han kalte utstillingen sin for halvannet år siden. Slitte overflater, et skipsskrog, eller andre underfundigheter som kanskje blir sett på som stygge; blir avbildet og transformert til noe vakkert. –Det er en gave å finne skattene i det som tilsynelatende ingen ting er, og flere har kommentert den raske utviklingen Jan Erik har hatt som fotograf. En riktig spenstig og spennende utstilling er det blitt. Den er absolutt verd et besøk!

På plakaten er det et av mine bilder fra Jerusalem.
Jerusalem
På plakaten er det et av mine bilder fra Jerusalem. Bildet har en rik bibelsk symbolikk både i fargebruk, symboler og skrift.

Gaver
Kreativitet og evnen til å se er en av Guds gaver til oss menneskene. Noen har fått mange gaver og bruker dem alle, andre har fått, men tør ikke bruke dem. På juleutstillingen får du se mange som bruker dem. Det er spennende håndverk på utstillingen: smykker, strikkede skjerf, pulsvarmere, sokker, og mye, mye mer. Nydelig grafikk av Mona Svaland må ikke glemmes!
De vise menn kom med gaver til Jesusbarnet. I galleriet er det flere som gir gaver av det de selger til andre som ikke har så mye. Camilla og Gro Anita har laget de vakreste hjertekranser som selges og blir til gaver til barnehjemmet som menigheten støtter i Kambodsja.

Utstillingen varer til 18. desember

Onsdag til fredag 12.00 til 17.00
Lørdag og søndag 12.00 til 15.00
Velkommen innom!

Grete Kværneng

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.