Bilder fra kildedager 2012

Tekst og bilder av Ketil Tronstad

Årets Kildedager i Foursquare Norge ble holdt i idylliske Fyresdal, på Pinsevennenes nye leirsted. Menigheten Livets Vann sto for arrangementet ved at de hadde tatt på seg ansvaret for maten, lovsangen og deler av undervisningen. Og helgen ble vellykket!

Christoffer Jensen underviser

Forkynnelse
Den første dagen fikk vi veldig interessant undervisning av Kristoffer Jensen om hvordan Gud har skapt oss forskjellige og unike, med seks ulike «personlighetsmåter» vi opplever Gud på.
Den andre dagen var det pastor Erik Jensen fra Livets Vann som sto for undervisningen, og han talte inspirerende og utfordrende om det kristne fellesskapet, og om det å stå sammen når man møter motstand.
Til slutt fikk vi undervisning av Torstein Tvedt fra Hverdagskirken i Kristiansand. Han talte levende om Jesus som den Messias som skulle komme.

 
Fellesskap
Kildedagene 2012 bød på mye godt fellesskap, både under og etter møtene, og det var tydelig at alle gledet seg over det flotte været, møte igjen gode venner, samt god mat og flott natur. Nå er det er bare å håpe at ikke ryktene om dette flotte stedet sprer seg for fort, for vi håper dette kan gjentas neste år også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.