Berede vei for Herren

Berede vei for Herren…
Menigheten Livets Vann er for deg som på ulike måter vil berede vei for Herren. Døperen Johannes hadde denne oppgaven å berede vei for Jesu komme. Han var profetisk våken for å kunne peke på Jesus, han var en frimodig utfordrer til det moralske forfallet og han var innviet til oppgaven. Vi ønsker at disse egenskapene skal få være fundamenter som får prege vår menighet.

lovsang
Å berede vei for Herren har også andre uttrykksformer i Livets Vann. For oss er lovsang nært knyttet til det å berede vei for Herren. Lovsang ikke en mote eller sangstil, men en overgivelse til Gud og en proklamasjon av hvem Han er. Disse to sidene ved lovsang gir Gud mulighet til å trone på vår lovsang og innflytelse i våre liv til å fremme sin plan med oss.

Bønn og samfunsengasjement
Bønn er et annet uttrykk som har stor betydning for oss. I sin tid hadde vi en historisk analyse av vårt lokalområde for å kartlegge hvilke episoder som preget den åndelige utviklingen i vårt område. Gud kaller oss til å være voktere på muren i vårt område, her trenger vi flere som vil stå sammen med oss.
Bønn er nært knyttet til samfunsengasjement. Vi tror ikke man kan ta disse to fra hverandre uten videre. Et sannt bønneliv har samfunnsengasjement og et sannt samfunnsengasjement resulterer i et dypt bønneliv.
Vårt samfunnsengasjement innebærer også at vi er involvert i Misjon. Dette kan du lese mer om i våre websider.

Kan vi regne med deg i å forberede vei for Herren?

Erik Jensen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.