Guds vilje

Bente Bordier

Bente Bordier

Satan trodde han hadde klart å knuse Guds hjerte ved å få Hans elskede barn til å bryte Hans bud. Spesielt må han ha frydet seg over at det var Gud selv som måtte felle dødsdommen.

Men, det er en side av Guds karakter som djevelen overhode ikke forstår, det er Guds evne til å vise nåde og tilgivelse. Denne egenskapen henger sammen med at Gud er far. Satan har aldri vært eller kommer til å bli far. Det er Guds farshjerte som gjør at han vil frelse sine barn fra den straffen de selv har brakt over seg.

Guds Sønn, himlens unge kronprins, var ved sin Fars side fra før verden ble skapt og opp gjennom hele historien. Hver ny generasjon som levde på jorden fikk kjenne hva det ville si å ha kunnskap om godt og ondt. Hver generasjon fikk også kjenne Guds kjærlighet og omsorg, hver eneste dag våket Han over sine barn og sendte dem hjelp på mange mirakuløse måter. Samtidig lovet Han dem at det skulle komme en dag hvor de skulle få slippe å leve under denne dommen. Den skulle ikke strykes ut, men en annen skulle sone den i deres sted.

Bente Bordier

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.