Bli med på Håpets Festival!

Vi i menigheten Livets Vann blir med på Håpets Festival og vil ha med så mange som mulig! Flere tusen nordmenn samles til en stor gratis festival over to dager i Oslo Spektrum. Her vil det være innslag av både internasjonale og nasjonale artister samt klar forkynnelse om vår frelser Jesus.

Håpets Festival er et evangeliseringsinitiativ som strekker seg over flere måneder med bønn, opplæring, spesielle arrangementer og oppfølging av dem som gir respons.

Festivalens hovedarrangement vil finne sted den 11–12 november i Oslo Spektrum. Tusenvis av mennesker samles for et moderne program med musikk, velkjente gjester og en tydelig forkynnelse av evangeliet ved Franklin Graham.

Franklin Graham, sønn til den verdenskjente Billy Graham, har en lidenskap for å forkynne evangeliet på en tydelig og enkel måte for dem som ennå ikke kjenner Jesus. Han lever ut kallet om å evangelisere og har forkynt for mange millioner over hele verden. Mange har respondert ved å gi livet sitt til Jesus Kristus. Franklin er president i Billy Graham Evangelistic Association.

Helt siden Franklin ga livet sitt til Jesus har hjertet hans vært fylt av medfølelse overfor de trengende og sårbare i verden. Dette kommer blant annet til uttrykk gjennom hans lederskap i Samaritan’s Purse, der han også er president. Det er en av verdens største nødhjelpsorganisasjoner, og de ønsker å vise Jesu kjærlighet til flyktninger og andre mennesker i krise.

TID:
Lørdag 11. November Kl 19:00. dørene åpner 17:30
Søndag 12. November Kl 17:00, dørene åpner 15:30

STED:
Oslo Spektrum, Sonja Henies plass 2, 0185 Oslo

PRIS: GRATIS!
Kan bestilles her

 

www.håpetsfestivaloslo.no


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.